Merken

Kwaliteit vraagt om kwaliteit.
 

Daarom bieden wij u tuin- & parkmachines aan die behoren tot de top. Enkel op deze manier kunnen wij u bedrijfszekerheid en een perfecte service garanderen.
Naast de New Holland tractoren en tractormaaiers, zijn wij exclusief invoerder en verdeler voor België en Luxemburg van diverse kwaliteitsmachines.

New Holland Compacts
New Holland Compacts

New Holland Compacts

New Holland is wereldwijd bekend als marktleider in landbouwmachines.

New Holland biedt het breedste gamma tractoren, compact-tractoren en oogstmachines aan, om aan alle behoeften van de landbouwer, loonwerker en groenvoorziener te kunnen voldoen. We spreken hier over meer dan 100 productlijnen en 400 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies.

Daarnaast is het ook een van de meest succesvolle merken die de meeste bekroningen heeft gewonnen op het vlak van baanbrekende en toegankelijke technologie die de efficiëntie en de productiviteit van landbouwmachines verbeteren.

De geschiedenis van New Holland is er één van voortdurende innovatie, pionierswerk en toewijding om de landbouw makkelijker en productiever te maken voor alle landbouwers ter wereld. Onder de stichters bevinden zich Abe Zimmerman, de ‘vader’ van de New Holland Machine company, en Henry Ford, de man die de wereldlandbouw mechaniseerde en landbouwtractoren voor de massa produceerde. Giovanni Agnelli, stichter van Fiat, en Leon Claeys, stichter van de onderneming waar later in 1952 de eerste Europese zelfrijdende maaidorser zou gemaakt worden. Deze geschiedenis is doorspekt met gebeurtenissen die landbouwgeschiedenis schreven, industriële primeurs die het leven van miljoenen landbouwers over de hele wereld verbeterd hebben. Die geest, de gedurfde houding en sterke vastbeslotenheid om de landbouw te veranderen vormen de kern van New Holland.

New Holland heeft een uitgebreid gamma compact-tractoren die gebruikt worden door particulieren, maneges, sportclubs, tuinaannemers, openbare diensten, …

Timberwolf
Timberwolf

Timberwolf

Timberwolf is gespecialiseerd in de productie van professionele houtversnipperaars en shredders. Zij hebben een lange weg afgelegd sinds de productie van hun eerste houtversnipperaar meer dan 30 jaar geleden (1986). Vandaag, en meer dan 13.000 machines later, is Timberwolf erin geslaagd om de grootste verkoper van commerciële houtversnipperaars in het Verenigd Koninkrijk te worden en blijft het wereldwijd groeien.
Timberwolf staat voor een ongeëvenaarde ervaring en waar voor uw geld.
Met hun innovatieve onderzoeks- en ontwerpproces blijven ze nieuwe prestatieniveaus en kwaliteitsnormen stellen voor gans de sector.
Toonaangevende prestaties en de beste restwaarde maken Timberwolf de onbetwiste beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.
Timberwolf biedt de hoogste kwaliteit van dienstverlening via een toegewijd dealernetwerk in gans Europa. Al de dealers zijn in staat om lokaal deskundig advies en ondersteuning te bieden, snel en efficiënt, waar en wanneer nodig.

De laatste jaren heeft Timberwolf veel geïnvesteerd in het produceren van machines die voldoen aan de lage-emissienormen. Momenteel is de gehele lijn van machines ook verkrijgbaar met milieuvriendelijke benzinemotoren.

Timberwolf beschikt over de ideale machines voor boomverzorgers, tuinaanleggers, openbare groenverzorgers, verhuurcentra, …

Ransomes Jacobsen
Ransomes Jacobsen

Ransomes Jacobsen

Ransomes-Jacobsen is wereldwijd bekend voor hun hoogwaardige grasmaaiers.

Deze Brits-Amerikaans constructeur bouwt al sedert 1832 grasmaaiers en is de uitvinder van de cilindermaaier.

Dankzij hun ongeëvenaarde inzicht in het bouwen van onderhoudsmachines voor grasvelden, wordt Ransomes-Jacobsen machines gebruikt om enkele van 's werelds meest prestigieuze en heilige gebieden te onderhouden, zoals gazons van koninklijke paleizen, legendarische golfbanen, begraafplaatsen, monumenten en voetbalvelden, inclusief deze op het WK. Kortom al meer dan een eeuw lang worden de belangrijkste grasvelden ter wereld onderhouden door Ransomes-Jacobsen.

In de toekomst wil Ransomes-Jacobsen voortbouwen op hun legendarische geschiedenis door middel van kwaliteit, innovatie en groene initiatieven.

Op vlak van milieu zijn zij de meest veeleisende fabrikant in de sector.

Ransomes-Jacobsen is nog steeds de enige producent van grasmachines die de ISO 14001-certificering behaald heeft, de internationale norm voor milieubeheer.

Ransomes-Jacobsen maaiers worden gebruikt voor het maaien in particuliere tuinen, parken, sportvelden en openbare ruimten.

Tot de groep van Ransomes-Jacobsen behoren ook de welbefaamde machines van het merk Ryan, bekend voor zijn zodesnijders, doorzaaimachine, beluchters, …

Redexim
Redexim

Redexim

Redexim ontwikkelt en produceert machines voor het onderhoud van sportterreinen, golfbanen, parken en paardenrenbanen, bestaande uit zowel natuurgras als kunstgras.

Voor natuurgras zijn dit in grote lijnen machines om: te beluchten, door te zaaien, verticuteren, bezanden, maaien en borstelen.

Voor kunstgras zijn dit machines om: te décompacteren, reinigen, regenereren en testapparatuur.

Het begon voor Redexim in 1978 met de introductie van de Verti-Drain diepbeluchtingsmachine, welke indertijd een revolutionaire uitvinding was. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot fabrikant van een breed assortiment van machines. Redexim heeft een distributienetwerk in meer dan 100 landen, en heeft haar eigen vestigingen in Australië, China, Engeland en de Verenigde Staten.

Sinds 2012 produceert Redexim zelfs machines voor het onderhoud van gravel tennisbanen.

De laatste jaren verzorgt Redexim ook de distributie van de Graden diepverticuteermachines en de Blec grondbewerkings- en zaaimachines.

E-Z-GO
E-Z-GO

E-Z-GO

Tijdens de zomer van 1954 in Augusta, Georgia, werd E-Z-GO® geboren. Twee broers wilde er golfbuggy’s bouwen die beter aan de behoeften van de golfer voldeden dan wat er toen voorhanden was

Vanaf dit bescheiden begin, is E-Z-GO uitgegroeid tot een wereldleider in transportvoertuigen en golfbuggy's. Jaarlijks worden er in Augusta tienduizenden voertuigen gebouwd, waarvan vele voorzien zijn van revolutionaire technologieën en innovaties. Eén voorbeeld hiervan, de exclusieve AC Drive, deze maakt gebruik van een wisselstroom motor voor ongeëvenaarde klimkracht en een ongeëvenaarde energie-efficiëntie.

Tegenwoordig worden E-Z-GO-voertuigen ontworpen en gefabriceerd door Textron Specialized Vehicles, een divisie van Textron Inc.

Naast de traditioneel golfbuggy’s maken zij momenteel allerhande voertuigen voor het vervoeren van personen en materialen en dit in elektrische, benzine of dieseluitvoering.

In de Verenigde Staten zijn golfbuggy’s zeer populair, men kan de golfbuggy’s volledig personaliseren door de keuze uit verschillende kleuren en opties.

Rotadairon
Rotadairon

Rotadairon

Opgericht in 1958 met als hoofddoel het produceren van landbouwmachines, voornamelijk aardappelplantmachines.

In 1972 lanceert Rotadairon enkele gepatenteerde machines voor de bosbouw, voornamelijk bosfrezen, deze hebben de bosbouwsector voor goed verandert.

Vanaf 1985 wil Rotadairon zich meer gaan concentreren op de snelgroeiende golfsector in Frankrijk. Hieruit is dan de overtopfrees ontstaan, die niet enkel gebruikt wordt voor de aanleg van sportterreinen maar ook in de tuin- en landschapsaanleg. Dit zorgt direct voor een enorme groei van het bedrijf.

In 1997 verhuist Rotadairon naar een grotere productiesite in Mulsanne, te midden van het vernieuwde parkoers van de 24H van Le Mans. Hetzelfde jaar beginnen zij machines te exporteren naar de Verenigde Staten.

Vanaf 2000 is het gamma verder uitgebreid met machines voor de groenteteelt en de tuinaanleg. Momenteel bestaat het gamma van Rotadairon uit: overtopfrezen, bosfrezen, stabilisatiefrezen voor de wegenbouw, frezen voor de groenteteelt, doorzaaimachines en verticuteermachines.

Trimax
Trimax

Trimax

Trimax is een familiebedrijf uit Nieuw-Zeeland dat tractoraangedreven maaimachines ontwerpt, ontwikkelt, produceert en wereldwijd distribueert. Hun doel is maaiers te ontwikkelen die zich richten op een lage Total Cost of Ownership en een lange levensduur. Zij ontwerpen maaiers die veilig, efficiënt, intuïtief te gebruiken zijn en die altijd een goed maairesultaat bieden in eender welk type gras. Als bedrijf streven ze ernaar om alle klanten, medewerkers, leveranciers en partners als familie te behandelen. Zij proberen dan ook om hun klanten te begrijpen en innovatieve oplossingen te bieden om aan hun behoeften te voldoen.

Typerend voor hun maaiers is dat deze voorzien zijn van een looprol voor- en achteraan en speciaal gevormde slagmessen dewelke draaien aan een hoge snelheid. Hierdoor bekomen zij een goede grasspreiding en een hoge maaikwaliteit die men kan vergelijken met cilindermaaien.